foto

Daniel Faraldo

  • nar. 4.11.1949 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Red Man
2015 The Evil That Men Do
2013 Dead Drop
sxtape
2012 Two Jacks
2010 Across the Line: The Exodus of Charlie Wright
Mr. Nice
2009 Negro Buenos Aires
2004 How Did It Feel?
2000 Hodina stínů
1999 Puppet
1997 Fool's Paradise
Sekuestro, El
1990 Object of Desire
Pět sáhů pod hladinou
1988 Nico
1987 U.S. Marshals: Waco & Rhinehart (TV film)
1986 Family Martinez, The (TV film)
1984 Strach v New Yorku
1983 Jarní prázdniny
Panictví po americku
Plášť do deště
1982 Já, porota
Láska a peníze
1981 Bohaté a slavné
1980 The Night the City Screamed (TV film)
1979 Walk Proud
1978 Pomalý tanec ve velkoměstě
1977 Fight for Your Life

TV seriály

2018 Mayans M.C. (TV seriál)
Rata/Ch'o (S01E08)
Cucaracha/K'uruch (S01E07)
Uch/Opossum (S01E05)
2017 Bounty Hunters (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
2016 Dobré mravy (TV seriál)
Rodinná večeře (S01E07)
2015 Agent X (TV seriál)
2003 Te amaré en silencio (TV seriál)
2002 Alias (TV seriál)
Ukazatel (S02E05)
Mrtvá schránka (S02E04)
1998 Air America (TV seriál)
Sins of the City (TV seriál)
1995 Land's End (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
To mi nemohou vzít (S02E08)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Jack v bedně (S03E07)
1985 Stir Crazy (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Love, Sidney (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 The Evil That Men Do
2011 Catalunya über alles!
2009 Negro Buenos Aires
2004 How Did It Feel? - scénář, divadelní hra

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace