foto

Ron Dean

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Svatba na oko
2012 Voices from Beyond, The
2011 Sam Steele and the Crystal Chalice
2008 Temný rytíř
2006 Voices from the Graves
Záchranáři
2004 Nebezpečné hry 2
Wild Card, The
2002 Lana's Rain
Swimming Upstream
1999 Time to Pay
1997 35 Miles from Normal
Chicago Cab
Night of the Lawyers
1996 Oko za oko
Řetězová reakce
1995 Steal Big, Steal Little
1994 Nebezpečný klient
Änglagård - andra sommaren
1993 Bourák
Uprchlík
1992 Babe
Dědictví lží (TV film)
Ulice andělů (TV film)
1990 Hammer, Slammer, & Slade (TV film)
Shaking the Tree
1989 Cold Justice
Elvis Stories
Konec snu (TV film)
Vězeň
1988 Koktejl
Nico
1987 Světlo mého dne
Velký esa
1986 Barva peněz
Birthday Boy, The (TV film)
Vůbec nic společného
1985 Dáma v modrém (TV film)
Pink Nights
Snídaňový klub
Zákon mlčení
1984 Lost Honor of Kathryn Beck, The (TV film)
Nejsilnější muž světa (TV film)
Učitelé
1983 Heart of Steel (TV film)
Riskantní podnik
The Big Score
1981 Propastný rozdíl
1976 Last Affair, The

TV seriály

2015 Sense8 (TV seriál)
I Am Also A We (S01E02)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Fireworks (S01E18)
Warm and Dead (S01E13)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
It Ain't Easy (S01E09)
2009 Zvíře (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Špinavá bomba (S01E10)
Odložené případy (TV seriál)
Barvy (S03E04)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Dej si broskev (S05E05)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Povolené šrouby (S04E21)
Západní křídlo (TV seriál)
Full Disclosure (S05E15)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Raising Dad (TV seriál)
2000 What About Joan (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Vigilance and Care (S06E04)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Spravedlivý boj (S05E08)
1996 Life's Work (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Doupě (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Missing Persons (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Angel Street (TV seriál)
Flying Blind (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1979 The Duke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace