foto

Pierre Siegenthaler

  • nar. 1945
    Le Locle, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatínek a továrna na čokoládu
2016 Gotthard (TV film)
2014 Tatort - Verfolgt (TV film)
2013 Stupeň šest (TV film)
2003 Bernský zázrak
2002 Die Frau die an Dr. Fabian zweifelte
1999 Rembrandt
1995 Nich' mit Leo
1993 Ein Mann für jede Tonart

TV seriály

2017 Frau Temme sucht das Glück (TV seriál)
Der Charakter der Macht (E05)
Wilder (TV seriál)
Abgrund (E06)
Pirat (E05)
Spur (E04)
další epizody (5)
2013 Tenká černá linie (TV seriál)
2008 Herzog (TV seriál)
2007 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Preis der Wahrheit (S06E23)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace