foto

Hisaši Nozawa

  • nar. 3.5.1960
    prefektura Aiči, Japonsko
  • zem. 28.6.2004 (44 let)
    Meguro, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Šinku - kniha
2004 Toride Naki Mono (TV film) - kniha
1999 Hasen no marisu - kniha
1989 Ten chlap je magor! - kniha

TV seriály

2015 Ren'ai džidai (TV seriál) - kniha
2013 Onna to Otoko no Nettai (TV seriál) - kniha
2006 Yeonae shidae (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Šinku
2004 Toride Naki Mono (TV film)
2002 Meitantei Conan: Baker Street no bórei
1999 Hasen no marisu
1998 Fujadžó
1997 Watašitači ga suki datta koto
1994 Šudan sasen
1993 Last Song
1992 Kacho shima kôsaku
1991 Sacudžin ga ippai
1990 Saraba itoshino yakuza
1989 Raffles Hotel
Ten chlap je magor!
1988 Marilyn ni aitai
1985 Pomsta gangu

TV seriály

2009 Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2003 Kawa, itsuka umi e: muttsu no ai no monogatari (TV seriál)
2002 Nemurenu Yoru wo Daite (TV seriál)
2001 Suiyobi no joji (TV seriál)
2000 Limit: Mošimo wagako ga... (TV seriál)
1999 Kóri no sekai (TV seriál)
1998 Nemureru mori (TV seriál)
1997 Aoi tori (TV seriál)
1996 Oišii kankei (TV seriál)
1995 Koibito Yo (TV seriál)
1994 Kono Ai ni Ikite (TV seriál)
1992 Shinai naru mono e (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky