foto

Miklos Wright

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Brutal Colors
2012 Meeting Evil
2011 Street Kings 2: Město aut
2010 Burning Bright
Dead Awake
Venus & Vegas
2009 Hranice
Krvavá jízda
2007 Mr. Brooks
2006 Sam's Lake
2005 Zamilovaní blázni
Špína
2003 Dunsmore
Krajina střelců
2001 3000 mil na útěku

TV seriály

2018 Iron Fist (TV seriál)
War Without End (S02E09)
The Dragon Dies at Dawn (S02E06)
This Deadly Secret... (S02E03)
Luke Cage (TV seriál)
They Reminisce Over You (S02E13)
The Main Ingredient (S02E10)
On and On (S02E07)
další epizody (5)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Lead Horse Back to Stable (S01E11)
The Blessing of Many Fractures (S01E08)
Under Leaf Pluck Lotus (S01E05)
další epizody (4)
The Defenders (TV seriál)
The Defenders (E08)
Take Shelter (E05)
Mean Right Hook (E02)
2016 Luke Cage (TV seriál)
Now You're Mine (S01E11)
Blowin' Up the Spot (S01E08)
Just to Get a Rep (S01E05)
další epizody (4)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Born Into Bad News (S02E23)
The Number of Rats (S02E20)
Get Back to Even (S02E18)
další epizody (6)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Assignment of the Year (S02E08)
An Honest Woman (S02E05)
Get My Cigarettes (S02E02)
další epizody (14)
Banshee (TV seriál)
Malé ryby (S02E01)
2013 Banshee (TV seriál)
Jezdec z Apokalypsy (S01E07)
Wicks (S01E06)
Rave party (S01E02)
The Bridge (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Thursday (S04E10)
God's Work (S04E08)
Integrity Check (S04E06)
další epizody (5)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Failure Drill (S03E09)
Sideways (S03E07)
The Winds (S03E05)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Rána pod pás

Producentská filmografie

Filmy

2015 Brutal Colors

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace