foto

Martha Burns

  • nar. Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Boxing
2013 Mad Ship
Soukromé očko (TV film)
2012 The Samaritan
2011 French Immersion
2009 Love & Savagery
Wake, A
You Might as Well Live
2008 Slepota
2007 Hedvábná cesta
2006 I Am an Apartment Building (TV film)
2004 Co provedla Katy (TV film)
Lebky 3
Porcelain Pussy, The
Siblings
2003 Profoundly Normal (TV film)
2000 Harryho případ (TV film)
1999 Skutečně vražda? (TV film)
The Life Before This
Tvrdá spravedlnost (TV film)
1998 Traces of Insanity (TV film)
Válka v Zálivu (TV film)
1997 Marie Curie: More Than Meets the Eye (TV film)
1996 Kluci ze sousedství (TV film)
1995 Schůzka s cizincem
1994 Paint Cans
1992 Passage of the Heart
1990 Poslední nejlepší rok mého života (TV film)
1989 Private Capital, The (TV film)

TV seriály

2017 Alias Grace (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 Remedy (TV seriál)
2013 Darknet (TV seriál)
Zločinná mysl (TV seriál)
Údolí (S02E03)
2011 Michael: Tuesdays & Thursdays (TV seriál)
Doylův okrsek (TV seriál)
Something Old, Someone New (S02E05)
2009 Foundation, The (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Rekonvalescence (S02E09)
2008 The Trojan Horse (TV seriál)
2003 Slings and Arrows (TV seriál)
1999 Bouře století (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Směr jih (TV seriál)
Call of the Wild: Part 2 (S04E13)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
1997 Směr jih (TV seriál)
Spy vs. Spy (S03E08)
1996 Traders (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1983 Backstretch (TV seriál)
1970 Witness to Yesterday (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky