foto

Emily Tremaine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lip Service
Slow Machine
The Birthday Cake
2019 (Ne)matky
The Way You Look Tonight
2018 Tremors (TV film)
2016 Frontman
2015 Experimenter
Nesmrtelný
This Is Happening
2014 Náhodná známost
2013 Vlk z Wall Street
2012 Firelight (TV film)
2010 Monogamy
Psáno sarkasmem
The Best and the Brightest
William Vincent

TV seriály

2018 Bull (TV seriál)
Bad Medicine (S02E18)
2016 Guilt (TV seriál)
What Did You Do? (E10)
The Crown v Atwood (E09)
Eyes Wide Open (E08)
další epizody (10)
Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
Královna rock'n'rollu (E09)
E. A. B. (E08)
další epizody (10)
2014 Černá listina (TV seriál)
Mako Tanida (č. 83) (S01E16)
Alchymista (č. 101) (S01E12)
2013 Deception (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Anslo Garrick (č. 16): 2. část (S01E10)
Ve znamení raka (TV seriál)
You Can't Take It with You (S04E02)
Quality of Life (S04E01)
2012 Hunting Season (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Dámský gambit (S02E03)
2011 Lights Out (TV seriál)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Ahoj (S01E14)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2007 The Bronx Is Burning (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Dark Side

Režijní filmografie

Filmy

2020 Lip Service

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Lip Service

Producentská filmografie

Filmy

2020 Lip Service