foto

Dagmar Koller

  • nar. 26.8.1939 (80 let)
    Klagenfurt, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aus dem Archiv: Chris Lohner (TV film)
2016 Skryté rezervy
2015 Aus dem Archiv - 60 Jahre Fernsehen (TV film)
2003 Dinner for Two (TV film)
2002 Hochwürden wird Papa (TV film)
1996 Hochwürdens Ärger mit dem Paradies (TV film)
1993 Hochwürden erbt das Paradies (TV film)
Poslední akční hrdina
1992 Immer Ärger mit Nicole
1987 Král valčíků
1979 Austern mit Senf
Das Orchester (divadelní záznam)
Tanz ins Glück
1977 Malá noční hudba
1975 Gelbe Nachtigall, Die
1974 Das Land des Lächelns
Gräfin Mariza (TV film)
Tatort - Mord im Ministerium (TV film)
1973 Abenteuer eines Sommers
Paganini (TV film)
1972 Sorbas (divadelní záznam)
Wiener Blut (divadelní záznam)
1971 Die Schrott-Story (TV film)
Čardášová princezna
1969 Königin einer Nacht (TV film)

TV seriály

1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
Große Freiheit, Die (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
Kein schöner Land (TV seriál)
1983 Der gute Engel (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 Happy End am Wörthersee (TV film)
2017 Jedermann liebt Karli Spiehs (TV film)
2015 Mein Bezirk: Mein Klagenfurt (TV film)
ORF Fernsehgeschichte (TV seriál)
2011 Was wurde aus...? (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 25 Jahre Tom Turbo (TV pořad)
2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
2015 Spiel für dein Land - Der große Länderwettstreit (TV pořad)
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2011 Österreich wählt (TV pořad)
2007 Im Zentrum (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
Wir sind Kaiser (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
2005 Dancing Stars (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1976 Club 2 (TV pořad)
1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)
1970 Opernführer (TV pořad)
1968 Starparade (TV pořad)
1966 Gala de l'Unicef (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky