foto

Jim Codrington

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Luba
2016 Hacker
2015 A Wish Come True (TV film)
Across the Line
Burning, Burning
Gridlocked
2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
2007 Wide Awake (TV film)
2004 Kink in My Hair (TV film)
Přímý zásah
Resident Evil: Apokalypsa
Sestra i matka (TV film)
2002 The Matthew Shepard Story (TV film)
2001 Cesta do Ottawy
Soudce (TV film)
Walter a Henry (TV film)
2000 Dear America: Color Me Dark (TV film)
Magická zbraň (TV film)
Proutník
Ukradni ten film
V nachovém oparu (TV film)
1999 Bláznivá runway
Katastrofy (TV film)
Malé životní zápasy (TV film)
Nikdy na mne nezapomeňte (TV film)
Poslední svědek (TV film)
Vanished Without a Trace (TV film)
1998 Bílé lži (TV film)
Příběh Dennise Rodmana (TV film)
1997 Barva spravedlnosti (TV film)
Třetí dvojče (TV film)
1996 Closer and Closer (TV film)
Morrisonovy vraždy (TV film)
Nejtvrdší zápas (TV film)
1995 Deadly Love (TV film)
Tommy Boy

TV seriály

2020 Endlings (TV seriál)
My Perfect Landing (TV seriál)
2016 Já, společnice (TV seriál)
K dispozici (S01E10)
Dark Matter (TV seriál)
But First, We Save the Galaxy (S02E13)
2015 Rookie Blue (TV seriál)
Opravdový gentleman (S06E05)
2014 Kurýr (TV seriál)
Bílá smrt (S02E09)
Rookie Blue (TV seriál)
Navždy (S05E11)
Pomsta (S05E10)
Noční zápas (S05E03)
další epizody (4)
2013 Bomb Girls (TV seriál)
Party Line (S02E07)
Where There's Smoke (S02E06)
Guests of Honour (S02E04)
další epizody (4)
Rookie Blue (TV seriál)
Když jsou vidět hvězdy (S04E13)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Elements of Surprise (S01E06)
Armistice (S01E05)
Bringing Up Bombshell (S01E04)
další epizody (4)
Policajt (TV seriál)
V rukách rozzlobeného boha (S01E03)
Manželé a otcové (S01E02)
Rookie Blue (TV seriál)
Nikdy víc (S03E13)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
Wrong Place at the Right Time (E04)
Flashpoint (TV seriál)
Slow Burn (S04E18)
2010 Doylův okrsek (TV seriál) - herec, a.z.
The Pen Is Mightier Than the Doyle (S01E10) - a.z.
The Woman Who Knew Too Little (S01E07)
Hit and Rum (S01E05)
další epizody (4)
Hranice (TV seriál)
No Refuge (S03E12)
Credible Threat (S03E11)
2009 Hranice (TV seriál)
Spoils of War (S03E10)
Dying Art (S03E09)
Dark Ride (S03E08)
další epizody (10)
2008 Hranice (TV seriál)
Going Dark (S02E13)
Shifting Waters (S02E12)
Unacceptable Risk (S02E11)
další epizody (26)
2006 Blade (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Víra (S01E12)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Panic (S05E03)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Anything in Common (S05E09)
Fags Are No Different Than People (S05E03)
2004 Pohřešovaní (TV seriál)
Pop Star (S02E10)
2003 Odysea 5 (TV seriál)
Fossil (E19)
Rage (E18)
Half-Life (E17)
další epizody (6)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Skin (E13)
Kitten (E10)
Flux (E09)
další epizody (6)
1998 Země: poslední konflikt (TV seriál)
The Devil You Know (S01E17)
1994 Liberty Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky