foto

Matt Patresi

  • nar. 21.10.1966 (50 let)
    Milán, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Il Confine (TV film)
The Young Messiah
2014 Il giudice meschino (TV film)
2013 Romeo and Juliet
2012 Fairytale
2011 Amanda Knox: Vražda v Itálii (TV film)
Generale della Rovere, Il (TV film)
2010 Sotto il cielo di Roma (TV film)
2009 International
Ve stínu hor
2008 Pilot (TV film)
2007 Two Tigers
2006 Antonín - Boží bojovník
Odposlech
Příběh zrození
2004 Umučení Krista
2003 Enzo Ferrari (TV film)
Vysvobození
2002 Bible - Nový zákon: Apokalypsa (TV film)
Výlet do Říma
2001 Gli amici di Gesù - Giuda (TV film)
Gli amici di Gesù - Tommaso (TV film)
2000 Vola Sciusciù (TV film)
1999 Ferdinando e Carolina
1997 Breakout (TV film)
1996 Midsummer Night's Dream, A

TV seriály

2017 Master of None (TV seriál)
The Thief (S02E01)
2016 Medici: Masters of Florence (TV seriál)
The Dome and the Domicile (E02)
2009 Il falco e la colomba (TV seriál)
Scelta di Laura, La (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Sova v trní (S01E03)
Jak Titus Pullo způsobil pád Republiky (S01E02)
Ukradený orel (S01E01)
2001 McCready and Daughter (TV seriál)
2000 Impero, L' (TV seriál)
Sospetti (TV seriál)
1999 Vivere (TV seriál)
1997 Holding the Baby (TV seriál)
Nezvaní hosté (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1993 Buddha of Suburbia, The (TV seriál)
September Song (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace