foto

Min-joo Kim

  • nar. 6.8.1979 (40 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Byutipul boiseu
2012 Bumchoiwaui junjaeng : nabbeunnomdeul jeonsungshidae
2010 Mubeobja
2008 Biseuti boiseu
2000 Donggam

TV seriály

2014 Jeong Do-jeon (TV seriál)
2013 Boolchimbuneul seora (TV seriál)
Yeppeun namja (TV seriál)
2009 Ahbeoji, dangsineui jari (TV seriál)
Tamnaneun doda (TV seriál)
2007 Gangnameommattarajapgi (TV seriál)
Hayeon keotap (TV seriál)
Sanneomeo namchoneneun sijeun1 (TV seriál)
2006 Utneun eolgullo dorabora (TV seriál)
2005 Nae sarang torami (TV seriál)
Sarang changa (TV seriál)
2004 Sawolui kiseu (TV seriál)
1999 Hakgyo 2 (TV seriál)
1998 Soonpoong sanbooingwa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky