foto

Takajuki Kinošita

  • nar. 16.1.1972 (47 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Room Laundering
Sora tobu Taija
2017 Linking Love
2016 Minna suitóto
Nihon de ičiban warui jacura
Šokubucu zukan
2015 Eien No Zero (TV film)
Senrjokugai sósakan (TV film)
2014 25 Nijyu-Go
Sweet Poolside
Team Batista Final: Kerberos no shôzô
2013 SRO: Keišičó kóiki sósa sen'nin tokubecu čósašicu (TV film)
2012 LOVE: Masao kun ga iku!
2011 Honto ni Atta Kowai Hanashi 2011 (TV film)
Sutekina kanashibari
2009 Kanikósen

TV seriály

2019 I Turn (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Mukai no bazuru kazoku (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
2018 Seigi no Se (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
další epizody (7)
2017 Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
Love Love Alien (TV seriál)
Otoko meši (TV seriál)
The Osaka Loop (TV seriál)
2015 Seišun tantei Haruja (TV seriál)
2014 Senrjokugai sósakan (TV seriál)
2013 Hanzawa Naoki (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
Kodoku no gurume (TV seriál)
Širato Osamu no džikenbo (TV seriál)
2011 Team Batista 3 (TV seriál)
2010 Team Batista 2: General Rouge no Gaisen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky