foto

Peter Manning Robinson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2003 Těžký návrat (TV film)
2001 Nebezpečný syn (TV film)
2000 Láska na první pohled (TV film)
Satanova vyšší dívčí (TV film)
Sedmdesátá léta (TV film)
The Last Producer
1999 Génius (TV film)
Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
Tajemná paní Pollifaxová (TV film)
Where the Truth Lies (TV film)
1998 Nevinná vražedkyně (TV film)
Podvod (TV film)
Tah (TV film)
Znovunalezený život (TV film)
1997 Mucholapka
Nebezpečná podoba (TV film)
Rodina policajtů II (TV film)
Sestřička (TV film)
Všechny minulé zimy (TV film)
1996 Cizinky ve vlaku (TV film)
Hit Me
Sen každé ženy (TV film)
Tajná láska (TV film)
Talk to Me (TV film)
V očistci (TV film)
Vracejí se... znovu
1995 Psychopat
Rodina policajtů (TV film)
The Other Woman (TV film)
Útěk ze zóny 14 (TV film)
1994 Beans of Egypt, Maine, The
Bezmezná posedlost (TV film)
Frostfire (TV film)
Green Dolphin Beat (TV film)
Long Shadows (TV film)
Vánoční romance (TV film)
1993 Darkness Before Dawn (TV film)
Moje cudzie deti (TV film)
Rodina cizích (TV film)
Žena na útěku - Příběh Lawrencie Bembenekové (TV film)
1992 Critters 4
Cti matku svou (TV film)
Nebezpečný ostrov (TV film)
Willing to Kill: The Texas Cheerleader Story (TV film)
1991 Co se stalo s Baby Jane? (TV film)
Deception: A Mother's Secret (TV film)
Do cizích rukou (TV film)
Noc lovce (TV film)
Pravdu zná jen moře (TV film)
1990 V zájmu dítěte (TV film)
1989 Malé oběti (TV film)
Penthouse, The (TV film)
1988 Zlověstná posedlost
1985 Radioaktivní sny

TV seriály

2008 Beze stopy (TV seriál)
Nový začátek (S06E18)
Na rozcestí (S06E17)
Sen o bohatství (S06E16)
další epizody (8)
2007 Beze stopy (TV seriál)
Vánoční nálada (S06E10)
Jeden chybný krok (S06E09)
Mimo ring (S06E08)
další epizody (19)
2006 Beze stopy (TV seriál)
Zmizelý (S05E11)
Anděl na poli (S05E10)
Sociální systém (S05E09)
další epizody (25)
2005 Beze stopy (TV seriál)
Zatmění (S04E10)
Volný pád (S04E09)
Jeden den v životě (S04E08)
další epizody (23)
2004 Beze stopy (TV seriál)
Výslech (S03E10)
Soudy (S03E09)
Dvojník - 2.část (S03E08)
další epizody (24)
2003 Beze stopy (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Jít dál (S02E09)
Žháři (S02E08)
další epizody (23)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Půlnoční slunce (S01E10)
Okamžik smrti (S01E09)
Malý velký muž (S01E08)
další epizody (4)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
1998 Vrána (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Talk to Me (TV film)
1984 Down On Us

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky