foto

Lisanne Falk

  • nar. 1965
    Long Beach, Kalifornia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Nájemný vrah
1997 Nerovná partie
The First to Go
1992 Kožené bundy
1991 Aftermath: A Test of Love (TV film)
Mrtvé ticho (TV film)
Noc na Zemi
Otec bez závazků (TV film)
1989 Vražda v Central Parku (TV film)
Řekni cokoliv...
1988 Smrtící atrakce
1987 Feťáci
I Love N.Y.
In the Mood
1986 Princ z Bel Air (TV film)
1984 Violated
1982 Zrozena jen ke kráse (TV film)

TV seriály

1987 Werewolf (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

1997 Scratch the Surface

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace