foto

Samantha Buck

  • nar. 20.12.1974 (45 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Night House
2018 Private Life
Summertime
2012 Co všechno věděla Maisie
Gayby
Hellbenders
2006 Nejlepší úlovek
Obávaný bojovník
2002 Heartbreak Hospital
Searching for Paradise
2000 Calling Bobcat
1999 The 24 Hour Woman
Wirey Spindell
1998 Fiona
1997 Svatba naruby
V zajetí času

TV seriály

2020 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector (TV seriál)
What Lies Beneath (E04)
2018 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Has a Weekend! (S04E02)
2016 Vinyl (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Rozkazy z éteru (S05E07)
2015 Public Morals (TV seriál)
A Fine Line (E01)
2014 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Eldorádo (S05E08)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Ends and Means (S03E20)
2008 Z Rock (TV seriál)
2007 Wainy Days (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Falešná hra (S03E11)
Virtuální alibi (S03E10)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poručnictví (S03E09)
Prorok (S03E08)
Vrah mezi námi (S03E07)
další epizody (5)
Sex ve městě (TV seriál)
Právo ženy na boty (S06E09)
2001 Big Apple (TV seriál)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Just Another Night at the Opera (S01E21)
A Thousand Points of Light (S01E20)
Spring Forward, Fall Back (S01E19)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Entitled (S01E15)
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Sister Aimee
2015 The Mink Catcher

Dokumentární

2013 Best Kept Secret

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Sister Aimee
2015 The Mink Catcher

Dokumentární

2013 Best Kept Secret

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky