foto

Brendan Cowell

  • nar. 16.8.1976 (42 let)
    Cronulla, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 National Theatre Live: Yerma (divadelní záznam)
2016 Brock (TV film)
Broke
2015 Observance
2013 Darkside, The
The Outlaw Michael Howe
2012 Save Your Legs!
Ze hry: Válka Kerry Packera (TV film)
2011 Underbelly Files: The Man Who Got Away (TV film)
2010 Bee Sting
Bitva o Hill 60
I Love You Too
2008 Ten Empty
Three Blind Mice
2007 Hukot
2005 Sk8aři
2004 Prokletí Salemu (TV film)
2003 Clutch
Floodhouse
2001 Na konci všech válek
2000 City Loop
Opičí maska
1999 Kick
Podivná realita (TV film)

TV seriály

2018 Tisk (TV seriál)
Resonance (E06)
Two Worlds (E05)
Magic (E04)
další epizody (5)
2017 The Letdown (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Drak a Vlk (S07E07)
Válečná kořist (S07E04)
Spravedlnost pro královnu (S07E03)
2014 Soul Mates (TV seriál)
2013 Borgiové (TV seriál)
Výbušný plán (S03E09)
Krvavé slzy (S03E08)
Lucreziin gambit (S03E07)
další epizody (5)
2011 Facka (TV seriál)
Richie (E08)
2010 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
2004 Love My Way (TV seriál)
2003 Fat Cow Motel (TV seriál)
2001 Life Support (TV seriál)

Dokumentární

2009 Into the Shadows

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Ruben Guthrie - scénář, divadelní hra
2013 The Outlaw Michael Howe
2012 Save Your Legs!
2002 The Doppelgangers

TV seriály

2011 Facka (TV seriál)
Richie (E08)
Harry (E03)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2015 Ruben Guthrie

Host

TV pořady

2014 Black Comedy (TV pořad)
2006 First Tuesday Book Club (TV pořad)
The Chaser's War on Everything (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace