foto

Martin Crewes

  • nar. 1968
    Barnet, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Resident Evil: Poslední kapitola - a.z.
2013 Patrick
2012 Resident Evil: Odveta - a.z.
2006 DOA: Na život a na smrt
Scarlett (TV film)
2004 Rita da Cascia (TV film)
2003 The Man From Snowy River: Arena Spectacular (divadelní záznam)
2002 Resident Evil

TV seriály

2011 Crownies (TV seriál)
1999 Loupež za bílého dne (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)

Dokumentární

2015 Shock Room
2010 Tough Nuts: Australia's Hardest Criminals (TV seriál)