foto

Laurent Jumeaucourt

  • nar. Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vražedná sezóna: Temná záhada (TV film)
2014 Grace, kněžna monacká
2012 A.L.F. (Animal Liberation Front)
2011 Ony
2008 Ca$h
Fracassés
2007 Nous nous sommes tant hais (TV film)
2005 Angel-A
Sky Fighters: Akce v oblacích
2002 Kurýr
2001 Du côté des filles
1998 École de la chair, L'

TV seriály

2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 48 (S01E48)
Episode 47 (S01E47)
Episode 44 (S01E44)
2009 Ah, c'était ça la vie! (TV seriál)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
2007 Julie Lescautová (TV seriál)
Nový život (S16E02)
2006 Homicides (TV seriál)
2005 Trois femmes flics (TV seriál)
2000 Le g.R.E.C. (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Pour être libre (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky