foto

Jean-Pierre Loustau

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 A.L.F. (Animal Liberation Front)
2008 Ochrana státu
2006 Le Bureau (TV film)
2002 Tři esa
1997 Hrbáč
1995 Charlotte et Léa (TV film)
Un si joli bouquet (TV film)
1989 Force majeure
1987 Nouveaux tricheurs, Les
1986 Justice de flic
1985 Blessure

TV seriály

2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2003 Frank Riva (TV seriál)
Le tuteur (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
S.O.S. 18 (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Dossier: disparus (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace