foto

Cliff Bole

  • nar. 9.11.1937
    San Francisco, California, USA
  • zem. 15.2.2014 (76 let)
    Palm Desert, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2007 Lovci duchů (TV seriál)
Red Sky at Morning (S03E06)
2002 Akta X (TV seriál)
Preskoč žraloka (S09E15)
2000 Akta X (TV seriál)
Přízrak (S07E16)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Temná hranice (S05E15)
Ráj (S05E14)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Skládačka (S03E05)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Extrémní riziko (S05E03)
Akta X (TV seriál)
Zlá krev (S05E12)
1997 Milénium (TV seriál)
Walkabout (S01E17)
Akta X (TV seriál)
Malé ryby (S04E20)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Jih proti severu (S03E11)
Konec budoucnosti, část druhá (S03E09)
Nepoctivé zisky (S03E05)
další epizody (6)
1995 Pointman (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Studený oheň (S02E10)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Aspekty osobnosti (S03E25)
Průzkumníci (S03E22)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Defiant (S03E09)
Rovnováha (S03E04)
Kolaborant (S02E24)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zrození (S07E23)
Cizíma očima (S07E18)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Cardassiané (S02E05)
Nebezpečný stav (S01E17)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vztahy (S07E02)
Podezření (S06E22)
Moje loď (S06E18)
další epizody (4)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Zóna strachu (S06E02)
Ideální partnerka (S05E21)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Sjednocení 2/2 (S05E08)
Marná oběť (S05E04)
Usmíření 1/2 (S04E26)
další epizody (5)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vzpomeň si na mě (S04E05)
To nejlepší z obou světů 2/2 (S04E01)
To nejlepší z obou světů 1/2 (S03E26)
další epizody (6)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vlastnosti velitele (S03E02)
Posel (S02E20)
Hotel Royale (S02E12)
1988 Nulová šance (TV seriál)
The System (S01E02)
Zabiják (S01E01)
Paradise (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Spiknutí (S01E24)
MacGyver (TV seriál)
Vlčí maska (S03E17)
Tenký led (S03E13)
Předčasná penze (S03E12)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Hra na schovávanou (S01E09)
Osamělý mezi námi (S01E06)
MacGyver (TV seriál)
Výbuch (S03E10)
Ztracená láska: 2. část (S03E02)
Ztracená láska: 1. část (S03E01)
další epizody (7)
1986 MacGyver (TV seriál)
Nebezpečná cesta (S02E07)
Vězeň svědomí (S01E21)
Být mužem (S01E17)
další epizody (5)
1985 Hell Town (TV seriál)
Hollywood Beat (TV seriál)
Shadow Chasers (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Strike Force (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace