foto

Shawn Doyle

  • nar. 19.9.1968 (49 let)
    Wabush, Newfoundland, Newfoundland and Labrador, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Away from Everywhere
2014 Dvojnásobná vražedkyně Lizzie Bordenová (TV film)
2013 Retornado
Tajemství rodného domu
2012 Disappeared, The
2011 John A.: Birth of a Country (TV film)
2009 Bílá smrt
Vyrostla filmová hvězda
2008 Guns (TV film)
2007 Loupení jehňátek (TV film)
2006 Eight Days to Live (TV film)
2005 Sabah
2003 Syndrom (TV film)
2002 Krutý verdikt (TV film)
Krvavý rozsudek (TV film)
Scar Tissue (TV film)
2001 Flákači
Kdo je Cletis Tout?
Mafie (TV film)
Majestic
Neříkej ani slovo
2000 Frekvence
Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)
1999 Bouře století (TV film)
Justice (TV film)
Rabbit Punch
1998 Babyface
Sleeping Dogs Lie
1997 Peacekeepers (TV film)
Stopa masového vraha
1996 Darkman III: Na život a na smrt
Dlouhý polibek na dobrou noc
Giant Mine (TV film)
The Hangman's Bride

TV seriály

2017 Bellevue (TV seriál)
You Don't Understand Me at All (E08)
The Man Behind the Curtain (E07)
The Problem with the Truth (E06)
další epizody (8)
Frontier (TV seriál)
Dead Reckoning (S02E01)
The Expanse (TV seriál)
The Monster and the Rocket (S02E12)
Here There Be Dragons (S02E11)
Cascade (S02E10)
další epizody (12)
2016 Frontier (TV seriál)
The Gallows (S01E06)
The Disciple (S01E05)
Mushkegowuk Esquewu (S01E03)
The Expanse (TV seriál)
Leviathan Wakes (S01E10)
Critical Mass (S01E09)
Salvage (S01E08)
další epizody (5)
2015 The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
Remember the Cant (S01E03)
The Big Empty (S01E02)
This Life (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 37 (S03E11)
Chapter 36 (S03E10)
Chapter 31 (S03E05)
další epizody (5)
2014 Fargo (TV seriál)
The Six Ungraspables (S01E05)
Krokodýlí dilema (S01E01)
Hannibal (TV seriál)
Hassun (S02E03)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
2011 Endgame (TV seriál)
2010 Velká láska (TV seriál)
Konec světa (S04E09)
Úniková cesta (S04E08)
Krevní msta (S04E07)
další epizody (7)
2009 Velká láska (TV seriál)
Svátost (S03E10)
Temnota (S03E09)
Na hraně (S03E08)
další epizody (9)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Když se hroutí světy (S04E18)
Ztraceni (TV seriál)
Vajíčkov (S04E04)
2007 Velká láska (TV seriál)
Sláva průkopníkům (S02E12)
Jsem, jaká jsem (S02E11)
Nejšťastnější děvče (S02E10)
další epizody (10)
2006 Velká láska (TV seriál)
Slavnost (S01E12)
Poslední vůle (S01E11)
Křest (S01E10)
další epizody (11)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Kdo ji najde? (S01E11)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S04E02)
Day 4: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S04E01)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Běh pro smrt (S04E20)
2002 Večerník (TV seriál)
1998 The Last Don II (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace