foto

Tarusuke Šingaki

  • nar. 18.6.1976 (43 let)
    Kumedžima, Okinawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Omiai aite wa ošiego, cujoki na, mondaidži.
2016 Noblesse: Awakening
2015 Big Order
Ghost in the Shell: nový film
2011 Gekidžóban Tennis no ódži-sama: Eikokušiki teikjú širo kessen!
2006 Kikóši Enma
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex - Solid State Society
Mai-Otome Zwei
2004 Aoi umi no Tristia
2003 Animatrix: Druhá renesance 1. část
Animatrix: Druhá renesance 2. část
2002 Království koček

TV seriály

2019 Šómecu toši (TV seriál)
2018 Ingress (TV seriál)
Sendžúši (TV seriál)
Thunderbolt Fantasy: Tóriken júki 2 (TV seriál)
2017 Ikemen sengoku: Toki wo kakeru ga koi wa hadžimaranai (TV seriál)
Jódžo senki (TV seriál)
Kacugeki: Tóken ranbu (TV seriál)
2016 Magic-kjun! Renaissance (TV seriál)
Majoiga (TV seriál)
Ozmafia!! (TV seriál)
Soul Buster: Šósei ran (TV seriál)
Tóken ranbu: Hanamaru (TV seriál)
2015 Dimension W (TV seriál)
Dóšitemo eto ni hairitai (TV seriál)
Ušio to Tora (TV seriál)
2014 Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Tonari no Seki-kun (TV seriál)
2011 Ring ni Kakero 1: Sekai Taikai-hen (TV seriál)
2010 Working!! (TV seriál)
2008 Clannad After Story (TV seriál)
Kurenai (TV seriál)
2006 Šónen onmjódži (TV seriál)
2005 Futakoi Alternative (TV seriál)
Transformers: Galaxy Force (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
2004 Keroro gunsó (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
To Heart: Remember My Memories (TV seriál)
2003 Transformers: Armada (TV seriál)
2002 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace