foto

Christopher Stanley

  • nar. Providence, Rhode Island, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 30 minut po půlnoci
Argo
1996 Chuť strachu
Náhradní matka
1991 Death Merchants
1986 Murphyho zákon

TV seriály

2020 Narcos: Mexiko (TV seriál)
Velký tunel (S02E04)
2018 Waco (TV seriál)
Operation Showtime (E03)
Visions and Omens (E01)
2016 American Crime (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (4)
2015 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Cestou mléka a strdí (S07E13)
Nová záležitost (S07E09)
2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Waterloo (S07E07)
Na útěku (S07E05)
Exkurze (S07E03)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Službičky (S06E11)
Lepší polovička (S06E09)
Třesk (S06E08)
další epizody (7)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Poplatky a provize (S05E12)
Temné stíny (S05E09)
Rande snů (S05E04)
další epizody (4)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Whitten v. Fenlee (E09)
Las Vegas vs. Johnson (E07)
Anatomie lži (TV seriál)
Odhalený (S02E20)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
Mlžení (S04E12)
Na kolenou (S04E10)
další epizody (7)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zavřete dveře a posaďte se (S03E13)
Dospělí (S03E12)
Modrá barva (S03E10)
další epizody (7)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Don of the Dead (S01E08)
Trojan Horst (S01E04)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zachraň mě (S04E14)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S03E15)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
Fork You Very Much (E10)
Akta X (TV seriál)
Per Manum (S08E13)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Race with the Devil (S02E12)
Brooklyn South (TV seriál)
C-16: FBI (TV seriál)
Cracker (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Match (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky