foto

Orkun Ertener

  • nar. 1966
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 La French
2006 Tatort - Sternenkinder (TV film)
2004 Místo činu - Návrat domů (TV film)
Místo činu: Pohádkový les (TV film)
Tatort - Schichtwechsel (TV film)
Tatort - Stirb und werde (TV film)
2003 Tatort - Väter (TV film)
2002 Stahlnetz - Ausgelöscht (TV film)
2001 Stahlnetz - Innere Angelegenheiten (TV film)
1999 Bunkr (TV film)
Der Unbestechliche (TV film)
1998 Liebe auf Abwegen (TV film)
Místo činu: Mnichov - V pasti (TV film)
1995 Im Innern des Bernsteins (TV film)
Pouta (TV film)
1994 Tatort - ... und die Musi spielt dazu (TV film)
1991 Tatort - Die chinesische Methode (TV film)

TV seriály

2012 Die Chefin (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky