foto

Sven Poser

  • nar. 27.1.1963 (56 let)
    Palo Alto, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Der Lissabon-Krimi: Feuerteufel (TV film)
Wolfsland - Das heilige Grab (TV film)
2018 Der Lissabon-Krimi: Alte Rechnungen (TV film)
Wolfsland - Der steinerne Gast (TV film)
Wolfsland - Irrlichter (TV film)
2017 Das Nebelhaus (TV film)
2016 Ein gefährliches Angebot (TV film)
2014 Tatort - Eine Frage des Gewissens (TV film)
2012 Bissige Hunde (TV film)
Herzversagen (TV film)
2010 Výkřiky do tmy (TV film)
2009 Cesta za svobodou (TV film)
Im nächsten Leben
Justiční omyl (TV film)
2008 10 Sekunden
2007 Solo für Schwarz - Tödliche Blicke (TV film)
2006 Die Sitte - Machtspiele (TV film)
Místo činu: Kolín - Krvavé diamanty (TV film)
Solo für Schwarz - Der Tod kommt zurück (TV film)
2005 Im Schwitzkasten
Solo für Schwarz - Tod im See (TV film)
2003 Solo für Schwarz - Tod im Park (TV film)
2002 Rotlicht - Die Stunde des Jägers (TV film)
Tatort - Schützlinge (TV film)

TV seriály

2019 23 Morde - Bereit für die Wahrheit? (TV seriál)
2017 Stralsund (TV seriál)
Kein Weg zurück (E11)
2016 Morgen hör ich auf (TV seriál)
Wolfsland (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Vergeltung (E10)
2015 Stralsund (TV seriál)
Der Anschlag (E08)
Kreuzfeuer (E06)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Freier Fall (E05)
Tödliches Versprechen (E04)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Blutige Fährte (E03)
2011 Stralsund (TV seriál)
Ausser Kontrolle (E02)
2009 Stralsund (TV seriál)
Mörderische Verfolgung (E01)
2007 Kriminalista (TV seriál)
Ideální oběť (S02E04)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace