foto

Tom Lazarus

  • nar. 5.10.1942 (76 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Stigmata
1996 Kráska z plakátu
1982 Neslyším zlo (TV film)
Příšery (TV film)
1981 Awakening of Candra, The (TV film)
The Ordeal of Bill Carney (TV film)
1978 President's Mistress, The (TV film)
1976 Drömmen om Amerika

TV seriály

2001 7 Lives Xposed (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Jak dlouho to už trvá? (S01E20)
Buďte na mě hodná (S01E16)
Co je to za věc zvaná láska? (S01E15)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Tělo a duše (S01E07)
Laura (S01E03)
Znovu se vrátí šťastné dny (S01E01)
1986 Starman (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1978 Columbo (TV seriál)
Jak vytočit vraždu (S07E04)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Exhibitionist Files, The
2000 House of Love
Voyeur Confessions
1999 Word of Mouth

TV seriály

2001 7 Lives Xposed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace