foto

Monica Weinzettl

  • nar. 3.11.1967 (53 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 MA 2412 - Die Staatsdiener
1993 Muttertag
1987 Tatort - Atahualpa (TV film)

TV seriály

2008 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2006 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Bumerang (E09)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
Schwergewicht (E07)
Alles beim alten (E06)
další epizody (4)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
2002 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Das letzte Hemd hat keine Taschen (E03)
2001 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
2000 Brutally Normal (TV seriál)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 7 Todsünden (TV seriál)
2009 Auf Wieder-Sehen Österreich (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2020 Die Kabarett-WG: Das ORF1-Sonderprogramm (TV pořad)
2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
2014 Faschingskabarett (TV pořad)
2011 Österreich wählt (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky