foto

Markus Mitterhuber

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Simpl Revue: Hätti wari wäri (TV film)
2003 Simpl - Auf der Schaufel (TV film)

TV seriály

2011 Schlawiner (TV seriál)
2010 FC Rückpass (TV seriál)
2009 Die Lottosieger (TV seriál)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ein General gegen Hitler - Wilhelm Zehner (TV film)

Host

TV pořady

2016 Sehr witzig!? (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)
2002 Mimis Schnattershow (TV pořad)
1997 Mimis Villa Schnattermund (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky