foto

Ed Emshwiller

  • nar. 16.2.1926
    Lansing, Michigan, USA
  • zem. 27.7.1990 (64 let)
    Valencia, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

1978 Dubs
1977 Sur Faces
1975 Family Focus
1962 Doba pohanská
1959 Transformation

Dokumentární

1970 Carol
1962 Streets of Greenwood, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace