foto

Víkingur Kristjánsson

  • nar. 26.3.1972 (48 let)
    Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Amma Hófí
Snaeland
2016 Vraždy podle Solveig: Němá svědkyně (TV film)
2015 Pozpátku
Vrabčáci
2013 XL
2011 Rokland
Áramótaskaup 2011 (TV film)
2010 Babička Gógó
Gauragangur
Spodní proud
2008 Malebná svatba
Ptáčata
2007 Astropia
Rodiče
Skröltormar
2006 Zkalená krev
2003 Þriðja nafnið

TV seriály

2020 Vraždy ve Valhalle (TV seriál)
Crossroads (E07)
Hidden Place (E06)
Scars (E04)
další epizody (5)
2017 Fangar (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2011 Heimsendir (TV seriál)
2009 Réttur (TV seriál)
2007 Næturvaktin (TV seriál)

Dokumentární

2015 Documentary Now! (TV seriál)
A Town, a Gangster, a Festival (S01E05)
2004 Love Is in the Air

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Spodní proud
2007 Rodiče

TV seriály

2020 Vegferð (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky