foto

Mitzi McCall

  • nar. 9.9.1932 (86 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Purpurový vrch
2011 Birds of a Feather
2010 Limbo Lounge
2009 Táta šampión
2007 Hard Four
2002 Doba ledová
1999 Ed TV
1992 Monster in My Pocket: The Big Scream
Opačné pohlaví
1991 Šance pro život (TV film)
1990 Bestie z hlubin
Bílý palác
1978 Junior High School
1976 Gravity
1958 Cry Baby Killer
Machine-Gun Kelly
War of the Satellites
1955 You're Never Too Young

TV seriály

2009 Normálka (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a zlomené srdce (S02E18)
2008 Americký táta (TV seriál)
1600 Candles (S05E01)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2003 Free for All (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Alright Already (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Cow and Chicken (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
1994 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Horká linka (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Secretary (S06E09)
1992 Roseanne (TV seriál)
Bingo (S04E13)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
Mother Goose & Grimm (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Yo Yogi! (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
Gravedale High (TV seriál)
Letohrátky (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1985 Paw Paws (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Snorks (TV seriál)
1980 Fonz and the Happy Days Gang (TV seriál)
The Flintstone Comedy Show (TV seriál)
1979 Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
1977 Fred Flintstone and Friends (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Flintstones Comedy Hour, The (TV seriál)
Maude (TV seriál)
1971 Pebbles and Bamm-Bamm Show, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
1960 Hot Off the Wire (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Hitch-Hiker (S01E16)
1959 The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
1953 The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
Tattletales (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
Playboy After Dark (TV pořad)
1968 Operation: Entertainment (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Tonight Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1986 Alf (TV seriál)
Přítelkyně (S01E06)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
1983 It's Not Easy (TV seriál)
1980 Ladies' Man (TV seriál)
Stockard Channing Show, The (TV seriál)
1979 13 Queens Boulevard (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)

TV pořady

1963 Here's Edie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace