foto

Taizó Harada

  • nar. 24.3.1970 (50 let)
    Hirošima, prefektura Hirošima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sumaho o otošita dake na no ni: Toraware no sacudžinki
2019 Sadó 2019 nenmacu special: Kita no seiči de totonou (TV film)
2018 Eine Kleine Nachtmusik
Sumaho o otošita dake nano ni
2017 Finální ukrutnost
Midnight Bus
2016 Boku no cuma to kekkon šite kudasai
Kuro no Shamen (TV film)
2015 Eien No Zero (TV film)
2014 Kamisama no karute 2
Leaders (TV film)
Saikó no omotenaši (TV film)
2013 Shônen H
Zádušní večírek
2011 Kamisama no karute
Život ve mně
2009 Nene (TV film)
2008 Šakariki
2007 Mirai josózu: Aišiteru no signs
2006 The Hit Parade (TV film)
2004 Okusama wa majo SP (TV film)
2003 Jump
2002 Big Money
1998 Neptune in Dotsuki-Dotsukare

TV seriály

2020 Miman keisacu: Midnight runner (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Dai zenrjoku šissó (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Hikinukija: Head hunter no rjúgi (TV seriál)
Sadó (TV seriál)
Sauna to wa? (E12)
Niši no seiči de totonou...no ka!? (E11)
Tenkú no adžito de otoko naki ni totonou (E10)
další epizody (12)
2018 Soroban Samurai Kaze no Ičibé (TV seriál)
2017 Oda Nobuo (TV seriál)
Zenigata Keibu (TV seriál)
Zenrjoku šissó (TV seriál)
2016 Contrail ~ Tsumi to Koi (TV seriál)
Eigjó-bučó Kira nacuko (TV seriál)
Šizumanu taijó (TV seriál)
2015 Hanamoju (TV seriál)
2014 Chi no Wadachi (TV seriál)
2013 Kaiki Daisakusen: Mystery File (TV seriál)
2012 Unmei no hito (TV seriál)
2011 Control: hanzai šinro sósa (TV seriál)
Kurumi no heya (TV seriál)
2009 Tsure ga utsu ni narimashite. (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
2007 Enka no džoó (TV seriál)
2004 Medaka (TV seriál)
Okusama wa madžo (TV seriál)
2001 Suiyobi no joji (TV seriál)
2000 Hensyuo (TV seriál)
1991 Taiheiki (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Shabekuri 007 (TV pořad)
Šabekuri 007 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky