foto

Jay Rabinowitz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 White Echo
2018 Vymazaný kluk
2016 Junction 48
2014 Rosewater
2011 Policejní divize Rampart
Správci osudu
Strom života
2009 Hranice ovládání
Ženy bez mužů
2008 Explicit Ills
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Weapons
2006 Fontána
2005 Dawn Anna (TV film)
Zlomené květiny
2004 Stepfordské paničky
2003 Kafe a cigára
2002 8. míle
Bomb the System
Dalších deset minut
2001 Big Bad Love
2000 Homicide: The Movie (TV film)
Requiem za sen
1999 Ghost Dog - Cesta samuraje
1997 Utrpení
1996 Matka noc
1995 Mrtvý muž
1994 Jimmy Hollywood
1993 Clean, Shaven
Wenn Schweine fliegen
1992 Last Supper
1991 Noc na Zemi

TV seriály

2016 Codes of Conduct (TV seriál)
2002 Oz (TV seriál)
Good Intentions (S05E07)
Wheel of Fortune (S05E05)
Dream a Little Dream of Me (S05E03)
1998 Zločin v ulicích (TV seriál)
Just an Old Fashioned Love Song (S07E03)
La Famiglia (S07E01)
Full Court Press (S06E18)
další epizody (7)
1997 Zločin v ulicích (TV seriál)
All Is Bright (S06E08)
The Subway (S06E07)
Birthday (S06E04)
další epizody (5)
1996 Zločin v ulicích (TV seriál)
Control (S05E09)
White Lies (S05E06)
M.E., Myself and I (S05E05)
další epizody (5)
1995 Zločin v ulicích (TV seriál)
Autofocus (S04E03)
Fire: Part 1 (S04E01)
1994 Zločin v ulicích (TV seriál)
The Last of the Watermen (S03E07)
Extreme Unction (S03E03)
Nearer My God to Thee (S03E01)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
Three Men and Adena (S01E05)
Son of a Gun (S01E03)
Ghost of a Chance (S01E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2017 The New Radical
1998 Richard Lester!
1997 Rok koně

Hudební videoklipy

2015 Dior & Rihanna - Secret Garden IV - Versailles (hudební videoklip)
1993 Tom Waits - I Don't Wanna Grow Up (hudební videoklip)
1990 Tom Waits - It's All Right With Me (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky