foto

Klaus Gendries

  • nar. 22.6.1930 (90 let)
    Stettin (Szczecin, Polsko), Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Helden haben's schwer (TV film)
1992 Der Bergdoktor - Auferstehung (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1990 Drachensaat (TV film)
Rheinsberg (TV film)
1989 Ehrbaren Fünf, Die (TV film)
Immensee (TV film)
1987 Claire Berolina (TV film)
Freischütz in Berlin (TV film)
Sidonies Bilder (TV film)
1985 Schimmelreiter, Der (TV film)
1983 Der Bastard (TV film)
1982 Abgefunden (TV film)
1981 Meschkas Enkel (TV film)
1980 U temného moře na temném pobřeží (TV film)
1979 Zásnuby s podmínkou (TV film)
1978 Der gepuderte Mann im bunten Rock (TV film)
Wie soll sich eine Frau entscheiden? (TV film)
1977 Camping-Camping (TV film)
1976 Sabinka (TV film)
1975 Heute ist Freitag (TV film)
Každý týden svatební den (TV film)
Mein lieber Mann und ich (TV film)
1974 Nové příběhy z Florentinské 73 (TV film)
1972 Florentinská 73 (TV film)
Seegeschichten (TV film)
1971 Hafengeschichten (TV film)
1970 Nächtliche Mutprobe (TV film)
1969 Kein schöner Amt in diesem Land (TV film)
Seltsame Liebesbriefe (TV film)
Vorsicht, Kurven! (TV film)
1968 Gib acht auf Susi! (TV film)
1967 Fahndung mit Musik (TV film)
Geliebter Herr Kollege (TV film)
Oma und die bösen Buben (TV film)
1966 Die Nacht zwischen Donnerstag und Freitag (TV film)
Eine kleine Hausmusik (TV film)
1964 Liebe macht manchmal auch glücklich (TV film)
1963 Der Morin - Das Schwein (TV film)
Die letzten (TV film)

TV seriály

1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Stunden der Entscheidung (S01E18)
Der Fremde in meinem Haus (S01E17)
Schmetterlinge im Bauch (S01E16)
další epizody (4)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kindersorgen (S01E08)
Abschiedsschmerz (S01E07)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Gezeiten der Liebe (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verblendet (E101)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1974 Aber Vati! (TV seriál)
1965 Aus dem Tagebuch eines Minderjährigen (TV seriál)

TV pořady

1969 Telegenerell (TV pořad)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Claire Berolina (TV film)
1982 Abgefunden (TV film)
1981 Meschkas Enkel (TV film)
1979 Zásnuby s podmínkou (TV film)
1978 Der gepuderte Mann im bunten Rock (TV film)
Wie soll sich eine Frau entscheiden? (TV film)
1977 Camping-Camping (TV film)
1974 Nové příběhy z Florentinské 73 (TV film)
1972 Florentinská 73 (TV film)
Seegeschichten (TV film)
1968 Gib acht auf Susi! (TV film)
Rosen (TV film)
1967 Geliebter Herr Kollege (TV film)

TV seriály

1985 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verblendet (E101)
1974 Aber Vati! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky