foto

Domenico Fortunato

  • nar. 11.4.1964 (56 let)
    Potenza, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 La rivincita
Un cielo stellato sopra il ghetto di Roma
2019 All You Ever Wished For
2018 Mario Francese (TV film)
Wine to love
2015 Spectre
2014 Fango e Gloria
Jmenoval se František (TV film)
Pane e burlesque
2012 100 metri dal paradiso
2011 Giorno della vita, Un
2008 Animanera
2006 A voce alta (TV film)
2002 Assassini dei giorni di festa
2001 Le ali della vita 2 (TV film)
1999 Operace Odyssea (TV film)
1998 Komando posledních (TV film)
1997 In fondo al cuore (TV film)
Primo estratto, Il
1996 Malý lord (TV film)
1991 ...Se non avessi l'amore (TV film)
Questione privata, Una (TV film)
Vento di mare (TV film)
1990 Male oscuro, Il
1989 Hard Car - Desiderio sfrenato del piacere

TV seriály

2009 Il bene e il male (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2006 Questa è la mia terra (TV seriál)
2005 Gente di mare (TV seriál)
Provaci ancora prof! (TV seriál)
Una famiglia in giallo (TV seriál)
2004 La stagione dei delitti (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
Ricominciare (TV seriál)
1998 Commissario Raimondi, Il (TV seriál)
La forza dell'amore (TV seriál)
1997 I misteri di Cascina Vianello (TV seriál)
1993 Un commissario a Roma (TV seriál)
1990 Il giudice istruttore (TV seriál)
1989 Classe di ferro (TV seriál)
1986 Diciottanni - Versilia 1966 (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Wine to love

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky