foto

Domenico Fortunato

  • nar. 11.4.1964 (55 let)
    Potenza, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 All You Ever Wished For
2018 Mario Francese (TV film)
2015 Spectre
2014 Fango e Gloria
Jmenoval se František (TV film)
Pane e burlesque
2012 100 metri dal paradiso
2011 Giorno della vita, Un
2008 Animanera
2006 Voce alta, A (TV film)
2002 Assassini dei giorni di festa
2001 Le ali della vita 2 (TV film)
1999 Operace Odyssea (TV film)
1998 Komando posledních (TV film)
1997 In fondo al cuore (TV film)
Primo estratto, Il
1996 Malý lord (TV film)
1991 ...Se non avessi l'amore (TV film)
Questione privata, Una (TV film)
Vento di mare (TV film)
1990 Male oscuro, Il
1989 Hard Car - Desiderio sfrenato del piacere

TV seriály

2009 Il bene e il male (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2006 Questa è la mia terra (TV seriál)
2005 Gente di mare (TV seriál)
Una famiglia in giallo (TV seriál)
2004 La stagione dei delitti (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
Ricominciare (TV seriál)
1998 Commissario Raimondi, Il (TV seriál)
Forza dell'amore, La (TV seriál)
1997 Misteri di Cascina Vianello, I (TV seriál)
1993 Un commissario a Roma (TV seriál)
1990 Chobotnice 5 (TV seriál)
Il giudice istruttore (TV seriál)
1989 Classe di ferro (TV seriál)
1986 Diciottanni - Versilia 1966 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace