foto

Roger Bondelli

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Just Before I Go
2012 Vánoční příběh 2
2009 Znovu se zamilovat
2008 Camille
College Road Trip
2005 Láska na inzerát
2004 Eurotrip
2003 Velké dítě Dickie Roberts
2002 Sněžní psi
2001 Kdo je Cletis Tout?
1999 Anna a král
Čas lásky
1998 Věčný příběh
1997 Jen blázni spěchají
Král džungle
1996 Lovci lvů
1995 Malé dohazovačky
Sbohem, lásko
1992 Yesterday Today (TV film)
1988 Špioni, hlavouni a drzouni (TV film)

TV seriály

2017 Nobodies (TV seriál)
The Rat, the Cheese and the Trap (S01E02)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Musical (S03E12)
The Labels (S03E10)
The Alert (S03E08)
další epizody (5)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
The Dark Night (E12)
Knock, Knock...House Creeping! (E10)
Prisoner of Love (E09)
další epizody (5)
2015 Město žen (TV seriál)
Nejlepší nejhorší narozeniny (S06E13)
Nové výzvy (S06E11)
Sladká tajemství (S06E08)
další epizody (7)
2014 Táta Jack (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Jdeme do toho (S05E13)
Všeho moc škodí (S05E10)
Tajemství lásky (S05E08)
další epizody (7)
2013 Město žen (TV seriál)
Na Bahamy! (S04E14)
Město starých (S04E12)
Vybíjená (S04E11)
další epizody (7)
2012 Město žen (TV seriál)
Můj život, tvůj svět, část první (S03E14)
Vrány v troubě (S03E12)
Citlivé téma (S03E10)
další epizody (7)
2011 Město žen (TV seriál)
Čas rozhodnutí (S02E20)
Zničený láskou (S02E19)
Osamělý západ slunce (S02E18)
další epizody (6)
2010 Perfektní pár (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Takový jako dřív (S02E10)
Blues malý holky (S02E08)
Ty nevíš, jaký to je (S02E06)
další epizody (11)
2009 Město žen (TV seriál)
To je moje děvče (S01E09)
Jules sama doma (S01E07)
Jsem přitažlivá (S01E04)
další epizody (4)
2007 Cavemen (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1988 Nulová šance (TV seriál)
Zabiják (S01E01)
Půlnoční linka (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1985 Lime Street (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
1984 Papírové panenky (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace