foto

Hikaru Midorikawa

  • nar. 2.5.1968 (51 let)
    Otawara, prefektura Točigi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Uta no Prince-sama: Madži Love Kingdom
2018 D5: Gonin no tantei
Gekidžóban Ultraman Geed: Cunagu ze! Negai!!
2017 Gekidžóban Kuroko no basket: Last game
Hacukoi Monster
2016 Persona 3 the Movie #4 Winter of Rebirth
Zutto mae kara suki deshita: Kokuhaku jikkō iinkai
2015 Tamajura: Socugjó šašin – Daisanbu: Akogare
2013 Persona 3 the Movie #1 Spring of Birth
2011 Chocolat no mahó
Scryed Alteration
2010 Koi suru bōkun
2009 Lupin sansei vs Meitantei Conan (TV film)
2008 Gekijô-ban Kamen raidâ Den'ô & Kiba: Kuraimakkusu deka
2007 Džodžo no kimjó na bóken: Phantom Blood
Gekidžóban Clannad
Ginga tecudó monogatari: Wasurerareta toki no wakusei
2006 Angel`s Feather
Kakjúsei 2: Ki hanaši acumari
2005 Papa to Kiss in the Dark
2004 Maple Colors
Rekka no honó: Final Burning
2003 Animatrix: Dětský příběh
Tenči mujó! Rjó'óki
2002 End of the World
Kigeki
2001 Jóšó
Tokio džúšóden: Fúma gogjó denšó
1999 GTO
Jú gi ó
Socugjó M: Oretači no carnival
Tokio džúšóden
1998 The Doraemons: Mušimuši pjonpjon daisakusen!
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz tokubecu hen
Šinseiki GPX Cyber Formula: Sin
1997 Chōjū densetsu Gestalt
Matamata Saber Marionette J
Saber Marionette J Again
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz (TV film)
1996 Fire Emblem
Marriage
Čódžin gakuen Gowcaizer: The Voltage Fighters
Šin Kidó senki Gundam Wing: Operation Meteor
1995 Makeruna! Makendo
Seirei cukai
Slam Dunk: Hoero Basketman damašii! Hanamiči to Rukawa no acuki nacu
Slam Dunk: Šóhoku saidai no kiki! Moero Sakuragi hanamiči
Šin Megami tensei: Tokio mokuširoku
1994 Aoki densecu Shoot!
Baunti doggu
Hókago no šokuinšicu
Maps
Slam Dunk
Slam Dunk: Zenkoku seiha da! Sakuragi hanamiči
The Cockpit
1993 Umi ga kikoeru (TV film)
1992 Tenči mujó! Rjó'óki
Šika to Kanta
Šinseiki GPX Cyber Formula: Double One
Šinseiki GPX Cyber Formula: Graffiti
1991 3x3 Eyes
Dark Cat
Magical Tarurúto-kun: Moeru! Júdžó no mahó taisen
Slow Step

TV seriály

2019 Kimecu no jaiba (TV seriál)
2018 Binan kókó čikjú bóei bu: Happy kiss! (TV seriál)
Doreiku: The Animation (TV seriál)
Itó Džundži: Collection (TV seriál)
SSSS.Gridman (TV seriál)
Šinkansen henkei robo Šinkalion: The animation (TV seriál)
2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
Ame-iro Cocoa Series: Ame-con!! (TV seriál)
Chain Chronicle: Haecceitas no hikari (TV seriál)
Džúni taisen (TV seriál)
Icudatte bokura no koi wa džúsenči datta. (TV seriál)
Kekkai sensen & Beyond (TV seriál)
Rewrite 2nd Season (TV seriál)
Sengoku Night Blood (TV seriál)
2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari 2nd (TV seriál)
Hatsukoi Monster (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
Servamp (TV seriál)
Uta no Prince-sama: Madži Love Legend Star (TV seriál)
2015 Ame-iro Cocoa: Rainy Color e yōkoso! (TV seriál)
Charlotte (TV seriál)
Diabolik Lovers More, Blood (TV seriál)
Gakusen toši Asterisk (TV seriál)
Juru juri san hai! (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
One Punch Man (TV seriál)
World Trigger: Tōbōsha hen (TV seriál)
Young Black Jack (TV seriál)
Šin atašinči (TV seriál)
2014 Bonjour: Koiaji Pâtisserie (TV seriál)
Madžin Bone (TV seriál)
World Trigger (TV seriál)
2013 Diabolik Lovers (TV seriál)
2012 Hikônin Sentai Akibarenjâ (TV seriál)
Little Busters! (TV seriál)
Shining Hearts: Šiawase no Pan (TV seriál)
2011 Fate/Zero (TV seriál)
Ring ni Kakero 1: Sekai Taikai-hen (TV seriál)
Sekaiiči hacukoi (TV seriál)
2010 Angel Beats! (TV seriál)
Heartcatch Precure! (TV seriál)
Katanagatari (TV seriál)
Ring ni kakero 1: Shadow (TV seriál)
Togainu no či (TV seriál)
2008 Clannad After Story (TV seriál)
2007 Clannad (TV seriál)
Hakušaku to jósei (TV seriál)
2006 Air Gear (TV seriál)
Ginga tetsudō monogatari: Eien e no bunkiten (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Ring ni kakero 1: Ničibei kessen hen (TV seriál)
Saiunkoku monogatari (TV seriál)
2004 Bóken ó Beet (TV seriál)
Kakjúsei 2: Hitomi no naka no šódžotači (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Čódžúšin Gravion Zwei (TV seriál)
2003 Air Master (TV seriál)
Bakuryû sentai Abaranger (TV seriál)
Bobobóbo bóbobo (TV seriál)
Ginga tecudó monogatari (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
Vie Durant (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!! (TV seriál)
2002 Naruto (TV seriál)
Tokyo Mew Mew (TV seriál)
Weiß Kreuz Glühen (TV seriál)
Wild 7: Another bórjaku unga (TV seriál)
2001 Final Fantasy: Unlimited (TV seriál)
Scryed (TV seriál)
Star Ocean EX (TV seriál)
2000 Brigadoon: Marin to Melan (TV seriál)
1998 Alice SOS (TV seriál)
Jú gi ó (TV seriál)
Lost Universe (TV seriál)
Saber Marionette J to X (TV seriál)
1997 Maze bakunecu džikú (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
1996 Kaikecu Zorro (TV seriál)
Saber Marionette J (TV seriál)
Slayers Next (TV seriál)
1995 Fušigi júgi (TV seriál)
Ninkú (TV seriál)
Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál)
1994 Šinken densecu: Tight Road (TV seriál)
1993 Aoki densecu Shoot! (TV seriál)
Kidó senši V Gundam (TV seriál)
1992 Oi! Rjóma (TV seriál)
1991 Dragon Quest: Dai no daibóken (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace