foto

Karoline Zeisler

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Die Kinder der Villa Emma (TV film)
2014 Die Seelen im Feuer (TV film)
2005 Kampl (TV film)
2001 Pianistka
2000 Geboren in Absurdistan
Heimkehr der Jäger
Probieren Sie's mit einem Jüngeren (TV film)

TV seriály

2015 Tatort - Grenzfall (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1994 Egon Schiele (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace