foto

Karoline Zeisler

  • nar. 1944
    Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Die Kinder der Villa Emma (TV film)
2015 Místo činu: Hraniční čára (TV film)
2014 Die Seelen im Feuer (TV film)
2005 Kampl (TV film)
2001 Pianistka
2000 Geboren in Absurdistan
Heimkehr der Jäger
Probieren Sie's mit einem Jüngeren (TV film)
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)

TV seriály

2018 Expert na zločin (TV seriál)
Temná stránka (S01E03)
CopStories (TV seriál)
Aufblattelt (S04E04)
Soko Vídeň (TV seriál)
Schlaflos (S13E09)
2002 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Unschuldig (S03E04)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1986 Rette mich, wer kann (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1994 Egon Schiele (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky