foto

Christian Dolezal

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Favoriten
2016 Die Kinder der Villa Emma (TV film)
To nás teda dostalo
2015 Drei Eier im Glas
Dáma ve zlatém
2010 Případ Andropov (TV film)
Tatort - Operation Hiob (TV film)
2009 Případ Lemming
2001 Home Run

TV seriály

2019 M - Vrah mezi námi (TV seriál)
2014 BÖsterreich (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Im Namen des Vaters (S02E01)
2011 Schlawiner (TV seriál)
2010 Der wilde Gärtner (TV seriál)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Qual der Wahl (S03E11)
Auf Kollisionskurs (S03E10)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Kottan - ein Kieberer aus Wien (TV film)
2012 Bergwelten (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace