foto

Emilio Guerrero

  • nar. 18.2.1956 (63 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 American Curious
Recuperando a mi Ex
2017 México Bárbaro II
2014 Estrellas solitarias
Los Reyes del Juego
2012 Pod širým nebem
Suave patria
Última muerte, La
2010 Peklo
2009 Iker pelos tiesos
2008 Bajo la sal
Cosita linda
Sleep Dealer
2005 Život a doba Johna H.
2004 Vive en nuestros corazones
2003 Calvario
Coronado
2002 Aquí iba el himno
2001 Mundo raro, Un
1997 Sonríe
1995 Dos crímenes
1987 Lo negro del 'Negro'... (Poder que corrompe)

TV seriály

2019 Preso No. 1 (TV seriál)
2018 Un extraño enemigo (TV seriál)
2016 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Doce Nombres (S03E10)
Marionetas Y Titiriteros (S03E09)
Un Fantasma Llamado Molina (S03E08)
další epizody (4)
2015 Club de Cuervos (TV seriál)
2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Pán pánů (S02E10)
Pan Juárez (S02E09)
Soucit bestie (S02E08)
další epizody (9)
2013 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Chlapcův pohled (S01E13)
Toho dne (S01E12)
Freud a přízraky (S01E11)
další epizody (11)
2008 Věznice Capadocia (TV seriál)
Vyvolená (S01E11)
Matka Sedmibolestná (S01E04)
Geneze (S01E01)
2006 Marina (TV seriál)
2005 Amor en custodia (TV seriál)
2004 Zapata: Amor en rebeldía (TV seriál)
1998 Amor de mi vida, El (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1925 Drapaire, La

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky