foto

Tasha Simms

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Grave Encounters 2
Ohnivý armagedon (TV film)
2011 Tváře v davu
2010 Riverworld (TV film)
2007 Zábava nikdy nekončí (TV film)
2002 Insomnie
2000 G-Saviour (TV film)
1999 Chladné klima (TV film)
Než se čas naplní (TV film)
Souhlas rodiny (TV film)
1998 Na Vánoce budu doma
Spojení se smrtí (TV film)
1997 Convictions (TV film)
Sopka: Hořící sníh (TV film)
Zachraňte Willyho 3
1996 Mateřské instinkty
Susie Q (TV film)
1995 Devotion
1994 Silueta (TV film)
1993 Rodina cizích (TV film)
1990 Andělské náměstí
Smrtelná odplata (TV film)

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
All About Ava (E08)
2017 Z onoho světa (TV seriál)
Tempus Fugit (S01E02)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Duchové minulosti (S02E05)
2011 Endgame (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Pomsta (S01E07)
Co po tobě zbylo (S01E06)
2010 Hiccups (TV seriál)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Spiderman bez hranic (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Shadow Raiders (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Akta X (TV seriál)
Avatar (S03E21)
1995 Action Man (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Excelsius Dei (S02E11)
1993 Akta X (TV seriál)
Eva (S01E11)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 Babar (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace