foto

Wilfred Josephs

  • nar. 24.7.1927
    Newcastle, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.11.1997 (70 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1989 Jumping the Queue (TV film)
1985 Martinův den
Mata Hari
1984 Pope John Paul II (TV film)
1979 Churchill and the Generals (TV film)
1978 Mannen i skuggan
1977 Uncanny, The
1976 Dům stínů
The Hunchback of Notre Dame (TV film)
1975 Sea Area Forties
Všechny velké a malé bytosti (TV film)
1974 Callan
Vlaštovky a Amazonky
1973 Dark Places
1971 Cider with Rosie (TV film)
1970 The Shadow Of Progress
Volání smrti
1969 Amor y medias
My Side of the Mountain
1968 Hostile Witness
1966 The Deadly Bees
1965 Die! Die! My Darling!
Twenty-Four Hours to Kill
1963 Doomsday at Eleven
1962 The Webster Boy
1961 Bomb in the High Street
Cash on Demand
Night Without Pity
Two Letter Alibi
1960 Lies My Father Told Me

TV seriály

1986 Návrat Antelopy (TV seriál)
1984 The Brief (TV seriál)
1983 Ženatý muž (TV seriál)
1982 Kriminální příběhy (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
Pride and Prejudice (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Quest of Eagles (TV seriál)
1978 Disraeli (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)
1976 Ghosts of Motley Hall, The (TV seriál)
1973 Pollyanna (TV seriál)
1971 Suspicion (TV seriál)
1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 The Prisoner (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)
1967 Indus Waters
1965 The Forth Road Bridge

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky