foto

Jo Francis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Gandhi of the Month
2013 Ten třetí
2010 Tři dny ke svobodě
2007 V údolí Elah
2006 The House of Usher

TV seriály

2019 Soundtrack (TV seriál)
Skladba 8: Gigi a Jean (E08)
Skladba 5: Dante a Annette (E05)
Skladba 3: Sam a Dante (E03)
další epizody (4)
2018 Dva světy (TV seriál)
No Man's Land - Part One (S01E09)
Act Like You've Been Here Before (S01E06)
The Lost Art of Diplomacy (S01E03)
2016 Timeless (TV seriál)
Atomic City (S01E03)
2015 Daredevil (TV seriál)
Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Policie Battle Creek (TV seriál)
Cereal Killer (E06)
Heirlooms (E04)
2014 Power (TV seriál)
Who You With? (S01E06)
I Gotta Go (S01E05)
Salem (TV seriál)
The Vow (S01E01)
2013 Deception (TV seriál)
2011 Šéf (TV seriál)
Choose (S01E08)
Spit (S01E06)
2009 Havárie (TV seriál)
Calm Like a Bomb (S02E11)
Lovers in Captivity (S02E08)
You, I'll Be Following (S02E05)
další epizody (5)
2008 Havárie (TV seriál)
Pissing in the Sandbox (S01E09)
Your Ass Belongs to the Gypsies (S01E05)
The Doctor Is In (S01E02)
Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 1. část (S04E12)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Zasypej jámu (S01E11)
The Black Donnellys (TV seriál)
The Black Drop (E12)
When the Door Opens (E10)
The Only Thing Sure (E07)
další epizody (6)
2006 Dr. House (TV seriál)
Kdo je tvůj táta? (S02E23)
Euforie 1/2 (S02E20)
2002 American Dreams (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky