foto

Troy Takaki

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Bliss
The Secret: Dare to Dream
2017 Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
El Camino Christmas
2016 Téměř dokonalé Vánoce
2015 A Most Peculiar Man
Cheerleader Death Squad (TV film)
2014 Hate from a Distance
2013 Výdejna zavazadel
2012 Deník malého poseroutky 3
2011 Deník malého poseroutky 2
Hallelujah (TV film)
Thunderballs (TV film)
2010 Exmanželka za odměnu
2009 Holka z města
Operating Instructions (TV film)
2008 Bláznovo zlato
2007 Americanizing Shelley
Vdáš se, a basta!
2006 Him and Us (TV film)
Rebelka
2005 Hitch: Lék pro moderního muže
2004 Drum
Sweet Underground
Virus 1.0
2003 Předmět lásky
Život jedné dívky
2002 Crazy as Hell
Holka na roztrhání
Spolek machrů
2000 Exploze
Slow Burn
1999 Kukuřičné děti 6: Návrat Izáka
Ďábelská hra
1998 Ohrožené město

TV seriály

2019 Mr. Mercedes (TV seriál)
Trial and Terror (S03E04)
No Good Deed (S03E01)
2018 TY (TV seriál)
Candace (S01E09)
Bláznivá láska (S01E06)
Možná (S01E03)
2016 Underground (TV seriál)
Black & Blue (S01E09)
Graves (S01E08)
Troubled Water (S01E06)
další epizody (5)
2015 Agent Carter (TV seriál)
Devious Maids (TV seriál)
Since You Went Away (S03E04)
2014 Devious Maids (TV seriál)
Betrayal (S02E07)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Pilot (E01)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zatím na shledanou (S01E22)
Kdo je rád sám? (S01E19)
Dámy v nesnázích (S01E16)
další epizody (4)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 The American Embassy (TV seriál)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Naděje a sláva (S03E20)
Já to přežiju (S03E17)
Přehlídka podivínů (S03E14)
další epizody (4)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Rozbouřené vody (S03E05)
Pohřbené radosti (S03E02)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Ares (S01E20)
1995 Deadly Games (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
Resurrection (S03E08)
Splashdown (S02E20)
Dagger Redux (S02E18)
další epizody (5)
1994 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Ukradené dítě (S02E23)
Setkání (S02E22)
Nebezpečné vidiny (S02E18)
další epizody (7)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Nevinný člověk (S02E09)
Nevyrovnané účty (S02E08)
Ve jménu páně (S02E03)
další epizody (4)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Half-Way Horrible (S05E12)
1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Beauty Rest (S04E05)

Dokumentární

2016 Requiem for a Running Back
2014 Pauly Shore Stands Alone

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky