foto

Chesley Sullenberger

  • nar. 23.1.1951 (67 let)
    Denison, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Sully: Zázrak na řece Hudson - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2017 Táta je doma 2
2016 Sully: Zázrak na řece Hudson

Dokumentární

2010 Katastrofální dovolené (TV seriál) - a.z.
2009 O kapitalismu s láskou - a.z.
Zázrak havárie na řece Hudson (TV film) - a.z.
2008 Nezkrotná příroda (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál) - a.z.

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 The Jay Leno Show (TV pořad) - a.z.
Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
1999 The Early Show (TV pořad)
1996 Menschen, Bilder, Emotionen (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad) - herec, a.z.
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace