foto

Chesley Sullenberger

  • nar. 23.1.1951 (66 let)
    Denison, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Sully: Zázrak na řece Hudson - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sully: Zázrak na řece Hudson

Dokumentární

2010 Katastrofální dovolené (TV seriál) - a.z.
2009 O kapitalismu s láskou - a.z.
Zázrak havárie na řece Hudson (TV film) - a.z.
2008 Nezkrotná příroda (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál) - a.z.

TV pořady

2009 The Jay Leno Show (TV pořad) - a.z.
Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
1996 Menschen, Bilder, Emotionen (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad) - herec, a.z.
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace