foto

Domenico Centamore

  • nar. 24.9.1967 (51 let)
    Scordia, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jednou nohou v base
La mossa del cavallo - C'era una volta Vigata (TV film)
2014 Il giudice meschino (TV film)
2013 Mafie vraždí jenom v létě
2011 Edda Ciano e il comunista (TV film)
2009 Baaria
Matassa, La
2000 Sto kroků

TV seriály

2016 Mafie vraždí jenom v létě (TV seriál)
2009 L'isola dei segreti (TV seriál)
Palermo (TV seriál)
2008 Komisař Montalbano (TV seriál)
Srpnový žár (S07E01)
2007 Il capo dei capi (TV seriál)
2003 La meglio gioventù (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace