foto

Charles Bornstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Shaker Pointe
2013 Meddling Mom (TV film)
2012 A Dark Plan (TV film)
Rozdvojená mysl (TV film)
The Butterfly Room
2011 Box of Shadows
Leave It on the Floor
Výkupné za manžela (TV film)
William a Kate (TV film)
2010 Křivé obvinění (TV film)
Patricia Cornwell: Posedlost (TV film)
Patricia Cornwell: V ohrožení (TV film)
Před očima (TV film)
2009 Dark House
2008 Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (TV film)
Skandál texaských roztleskávaček (TV film)
2005 Cyber Seduction: His Secret Life (TV film)
2004 Griffinovic Vánoce (TV film)
Madam's Family: The Truth About the Canal Street Brothel, The (TV film)
Vždyť je tak mladá (TV film)
2003 DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
Upřímný dům (TV film)
2002 Trojúhelník (TV film)
Upíři 2: Nemrtví
Vražda v Greenwich (TV film)
2001 Nevyřčené tajemství
2000 American Daughter, An (TV film)
Blízko smrti (TV film)
Moving of Sophia Myles, The (TV film)
1999 Hluboko v mém srdci (TV film)
Jak přichází láska (TV film)
Miracle on the 17th Green (TV film)
Slečna Anya (TV film)
Za maskou (TV film)
1998 Caught Up
Konečná spravedlnost (TV film)
Život jako večírek: Příběh Pamely Harrimanové (TV film)
1997 Miláčku, zmenšil jsem nás!
1996 Pohřbená tajemství (TV film)
Suddenly (TV film)
1995 Dětská tvář (TV film)
Přízraky Helen Walkerové (TV film)
Tales from the Hood
1994 Dovolená bez návratu (TV film)
Green Dolphin Beat (TV film)
In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
Nejstarší žijící konfederační vdova vypráví vše (TV film)
The Yarn Princess (TV film)
Vezmi mě znovu domů (TV film)
1993 A potom přijde oheň (TV film)
Vražda nevinných (TV film)
1992 Osudová láska (TV film)
Svůdník (TV film)
1991 Danger Team (TV film)
Jednou se vrátí (TV film)
Ve jménu dítěte (TV film)
1990 Psycho IV: Začátek (TV film)
1989 Fantom opery
1988 Critters 2
Návrat oživlých mrtvol 2
Police Story: Burnout (TV film)
1986 Zajatci Dallasu
1985 Kvílení vlkodlaků II
1984 Andílek
1980 Mlha
1978 Halloween
Night of Dreams
1973 We Can't Go Home Again

TV seriály

2014 If Loving You Is Wrong (TV seriál)
2013 Ravenswood (TV seriál)
The Haves and the Have Nots (TV seriál)
2011 For Better or Worse (TV seriál)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
Windfall (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Day (E11)
Blue Wall (E10)
Pattern of Conduct (E06)
další epizody (4)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
State of Grace (TV seriál)
1998 The Last Don II (TV seriál)
1997 Leaving L.A. (TV seriál)
Noční hříchy (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace