foto

Bill Marchant

  • nar. 17.3.1964 (53 let)
    Ottawa, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chappie
2014 Godzilla
Jako ve snu (TV film)
2013 2 Frogs dans I'Ouest
2009 Cizinka s mou tváří (TV film)
2006 Hříchy minulosti (TV film)
Mount Pleasant
Vražda je tak snadná (TV film)
Vražda na Pleasant Drive (TV film)
Yellowstone v plamenech (TV film)
2004 Everyone
2001 Prozacový národ
1997 Dead Man's Gun (TV film)

TV seriály

2014 Strange Empire (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Alex Annie Alexis Ann (S09E19)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Krevní pouta (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2005 Reunion (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Nechte maličkých (S02E04)
2004 Pure Pwnage (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Prometheus (S06E11)
48 hodin (S05E14)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Zoufalé řešení (S05E11)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Milénium (TV seriál)
Collateral Damage (S03E11)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
19:19 (S02E07)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Everyone

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace