foto

Martin Buzora

  • nar. 24.6.1984 (35 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 My Perfect Romance (TV film)
2017 A Witches' Ball
Christmas Wedding Planner (TV film)
Ztracená vánoční přání (TV film)
2015 The Demolisher
2011 Kill
2010 Neverlost

TV seriály

2017 Ponysitters Club (TV seriál)

Dokumentární

2019 The Story of Pema
Village of the Missing (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2015 The Demolisher

Střihačská filmografie

Filmy

2010 Neverlost
2007 Psycho Ward

Dokumentární

2019 The Story of Pema

Herecká filmografie

Filmy

2010 Neverlost

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 The Story of Pema

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2019 The Story of Pema

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky