foto

Boy Gobert

  • nar. 5.6.1925
    Hamburg, Hamburg, Německá říše
  • zem. 30.5.1986 (60 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Die wilden Fünfziger
1982 Kamikaze 1989
1979 Onkel Wanja (TV film)
1976 Schatten der Engel
1975 Turandot oder Der Kongreß der Weißwäscher (TV film)
Viel Lärmen um nichts (TV film)
1973 Ein besserer Herr (TV film)
1968 Der Kaufmann von Venedig (TV film)
Lady Hamiltonová
Tod des Handlungsreisenden, Der (TV film)
Was Ihr wollt (TV film)
1967 Abgründe (TV film)
Astoria (TV film)
Claire (TV film)
So war Herr Brummell (TV film)
1966 Zeit der Kirschen (TV film)
1964 Heinrich VI (TV film)
Repas des fauves, Le
Verschwender, Der
1963 Charleys Tante
1962 Die Fledermaus
1961 Die Abenteuer des Grafen Bobby
Junge Leute brauchen Liebe
Kdo jste, doktore Sorge?
Ländliche Werbung (TV film)
Urfaust (TV film)
1960 Auf Engel schießt man nicht
Frauen in Teufels Hand
Ich heiße Robert Guiscard (TV film)
Kriminaltango
Pension Schöller
1959 Alle lieben Peter
Der Rest ist Schweigen
Der lustige Krieg des Hauptmann Pedro
Die ideale Frau
Frau im besten Mannesalter
Hier bin ich - hier bleib' ich
Kabale und Liebe (TV film)
Paradies der Matrosen
1958 Hoch klingt der Radetzkymarsch
Majestät auf Abwegen
Mein Sohn, der Herr Minister (TV film)
Mylord weiß sich zu helfen (TV film)
Peter Voss, der Millionendieb
Schwarzwälder Kirsch
1957 Dort in der Wachau
Ein Stück vom Himmel
Europas neue Musikparade 1958
Junger Mann, der alles kann
Kühne Schwimmer, Der
Miláček z Paříže
Mitternacht (TV film)
Tolle Nacht
Viktor und Viktoria
1956 Der Mustergatte
K. und k. Feldmarschall
Pulverschnee nach Übersee
Uns gefällt die Welt
1955 Die Dynastie hat Ausgang (TV film)
Die Heiratsvermittlerin
Die Toteninsel
Herz voll Musik, Ein
Meine Kinder und ich
1954 Ingeborg (TV film)
1937 Můj syn, pan ministr

TV seriály

1986 Kir Royal (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1960 Bon soir, Kathrin! (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1978 Lady Windermeres Fächer (TV film)
1973 Ein besserer Herr (TV film)
1964 Das Pferd (TV film)

Host

TV pořady

1984 Theater Talk (TV pořad)
1976 Kölner Treff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace